image

Nordiskt Näringscenter

Nordiskt Näringscenter, en skola i Stockholm som förmedlar intressanta kurser och utbildningar inom örtmedicin, örtterapi, kost och näring.

Problem

Att hitta en lönsam marknadsföringsstrategi för att minska kostnader och öka deltagare till kurser och utbildningar.

Tankar

Överta ansvaret för marknadsföringen och analysera tidigare insatser samt konkurrens för att skapa en ny, modern och helt digital marknadsföringsstrategi.

Lösning

Varumärket uppdaterades med ny logotyp och grafisk profil för modernisering. Flertalet tidigare kanaler eliminerades. Nischade kanaler mot rätt målgrupp applicerades och nya budskap togs fram.

Och nu då?

De totala kostnaderna har sjunkit med ca 35% samtidigt som deltagandet för kurserna ökat markant genom att investeringarna skett i rätt kanaler, mot rätt målgrupp och med rätt budskap.

Kund: Nordiskt Näringscenter
Sammanfattning:

Efter att ha insett att dåvarande marknadsföring inte bidrog med önskat utfall där kostnaderna skenade iväg så var det dags att slå slag i verket. Genom att tydliggöra varumärkets innebörd, att enbart satsa på digital marknadsföring gentemot rätt målgrupp så har vi nu full koll på allt som inträffar samtidigt som konverteringarna ständigt ökar.

Utförda tjänster:
  • Marknadskonsultation
  • Webbdesign
  • Google Ads & SEO
  • Digital strategi

Våra kunder finns i hela Sverige och vi jobbar utifrån Stockholm.

Vill du höra hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation eller telefonmöte.

Stäng

Ringvägen 100
118 60 Stockholm

Anton Wickman
E: anton@qualitym.se
T: 0729 65 54 04

Jimmy Sorvari
E: jimmy@qualitym.se
T: 0721 87 43 69

Vill ni kontakta oss för ett möte eller höra er för så är ni alltid välkomna att ringa eller mejla oss. Vi svarar snabbt!

Vi har öppet alla vardagar 08:30 - 17:00.