Så går det till
Kundcase

Psykoterapitjänst

Psykoterapitjänst AB är en privat psykoterapeutisk mottagning belägen i Lund och Malmö. Företaget erbjuder allt från ADHD-utredningar och neuropsykiatriska utredningar, till KBT-terapi och psykoterapi.

Introduktion

Psykoterapi hade inte hängt med i den digitala utvecklingen och behövde ta digital mark. Det fanns ingen aktiv digital marknadsföringskanal och deras organiska räckvidd var minimal. De kom in till oss som referens från en av våra samarbetspartners där vi snabbt fick ett förtroende för varandra och kom överens om att påbörja annonsering på Google.

Utmaning

När det kommer till stora utredningar för barn och vuxna med olika diagnoser gäller det att vara försiktig i hur man kommunicerar. Det är viktigt att agera informerande och låta försäljningen växa fram. Utmaningen i detta projekt var att hitta en balans mellan ödmjukhet och påstridighet så att vi tilltalade Psykoterapis målgrupp på bästa tänkbara sätt.

Sagt av Agnieszka Tarwid Löfström, grundare

Ett kunnigt och vänligt bemötande parat med lyhördhet för mitt företags behov och tillmötesgående av desamma.

Utförande

Vi har hjälpt Psykoterapi med att synas för relevanta sökningar på Google genom Google Ads där lönsamheten varit stor. Genom löpande analyser och optimeringar har vi hittat de sökord, söktermer och annonser som konverterar och hjälper på så sätt Psykoterapi att nå sitt primära mål – att få fler betalande klienter för enskild terapi och större utredningar.

Fina resultat

+547%
Ökad trafik
+420%
Fler potentiella klienter
ROAS
17 SEK per spenderad krona