Så går det till
Kundcase

Steg Logistic

Steg Logistic är ett företag inom flyttning och städning som erbjuder högkvalitativa tjänster över hela Sverige. Med lång erfarenhet, modern teknik och välutbildad personal kan Steg Logistic leverera högsta möjliga kvalitet till sina kunder till förmånliga priser.

Introduktion

Steg Logistic tog kontakt med oss för att utveckla en ny digital strategi. Företaget var relativt nyetablerat och höll på att lansera en ny webbplats, där marknadsföringen var det sista pusselbiten som saknades. Vi enades om att inleda ett samarbete med ett tydligt mål - att öka antalet potentiella kunder för deras olika flyttjänster.

Utmaning

Steg Logistic var ny på marknaden och behövde öka sin varumärkeskännedom, synas på kanaler där deras målgrupp fanns och få potentiella kunder att känna sig trygga med att köpa eller kontakta företaget. Vi aktiverade därför Google-annonsering för att driva relevant trafik till deras webbplats och påbörjade en organisk strategi på deras sociala medieplattformar för att bygga upp varumärket och stärka förtroendet hos målgruppen. Vi såg snabbt positiva resultat från dessa insatser.

Sagt av Ali, grundare

Duktiga, ansvarsfulla personer bakom företaget. Nöjd med samarbetet!

Utförande

Vi inledde vårt samarbete genom att aktivera Google Ads-annonsering för att locka potentiella kunder till Steg Logistics webbplats, med hjälp av sökordsannonsering som var skräddarsydd för olika geografiska områden. Dessutom optimerade vi landningssidor för att anpassa budskapet till olika sökord och termer.

Redan under den första månaden visade samarbetet positiva resultat. Under det första året ökade deras omsättning från 0 SEK till över 2,7 miljoner kronor och året därpå (2022) till 5,6 miljoner kronor. Sedan dess har framgången fortsatt i en uppåtgående spiral.

Nu, efter 2-3 års samarbete, har vi utökat annonseringen till fler geografiska områden och ökat intäkterna med flera miljoner. Vår vision är att fortsätta ta stora marknadsandelar över hela landet.

Behöver du flytthjälp? Tveka då inte på att kontakta https://steglogistic.se/

Vi vill tacka Steg Logistic för ett mycket uppskattat samarbete.

Fina resultat

+16,18%
Konverteringsfrekvens
+520%
Nya leads
ROAS
650%