Så går det till
Kundcase

Steg Logistic

Steg Logistic är ett flytt- och städföretag som erbjuder kvalitativa tjänster i Östergötland och Västra Götaland. Med lång erfarenhet, ny och modern teknologi, och utbildad personal kan Steg Logistic erbjuda sina kunder högsta möjliga kvalitet till förmånliga priser.

Introduktion

Steg Logistic kontaktade oss då de behövde ta fram en ny digital strategi. Företaget var relativt nyetablerat, en ny webbplats var på väg att lanseras, där det enda som saknades var själva marknadsföringen. Vi kom överens om att inleda ett samarbete med ett tydligt mål - att öka antalet leads för olika flyttjänster.

Utmaning

Steg Logistic var nya på marknaden och behövde således utöka deras varumärkeskännedom, synas på kanaler där deras målgrupp finns och få nya potentiella kunder som analyserade verksamheten att bli trygga inför köp/kontakt. Vi aktiverade därför Google annonsering för att driva in relevant trafik till webbplatsen, påbörjade en organisk strategi på deras sociala medier för att bygga brand samt trygga målgruppen, där vi snabbt såg fina resultat.

Sagt av Ali, grundare

Duktiga, ansvarsfulla personer bakom företaget. Nöjd med samarbetet!

Utförande

Vi har lyckats nå Steg Logistic’s digitala målsättningar genom Google Ads, organisk utveckling av sociala medier och rådgivning kring företagets totala digitala strategi. Vi har nu samarbetat med varandra i snart två år där budgeten mer än femdubblats, och fler nya kunder dagligen kontaktar Steg Logistic för att söka flytthjälp, både i Östergötland och Västra Götaland.

Bor du i Östergötland eller Västra Götaland och behöver flytthjälp? Tveka då inte på att kontakta https://steglogistic.se/

Vi vill tacka Steg Logistic för ett mycket uppskattat samarbete.

Fina resultat

+16,18%
Konverteringsfrekvens
+370%
Nya leads
ROAS
4,9 - 6,5 SEK per spenderad krona