Så går det till
Kundcase

Warghs Juristbyrå

Warghs bistår sina klienter med juridisk rådgivning kopplat till en rad olika rättsområden och kännetecknas av hög servicegrad, pragmatiska råd och kreativitet.

Introduktion

Warghs var ett nyetablerat företag som önskade få hjälp med att öka antalet potentiella kunder för arbetsrätt. De strategier som fanns på plats kostade mycket, men levererade för lite och det behövde ske en förändring. Warghs valde att kontakta oss där vi tog ett fysiskt möte för att se på förutsättningarna. Efter mötet vi båda parter överens om att vi klickat, strategin som presenterats var logisk och vi inledde ett samarbete.

Utmaning

Vi har tidigare hjälpt flertalet juridiska byråer med att uppnå sina mål online, så detta var inte en komplicerad bransch för vårt team. Det vi såg var att hemsidan behövde få mer kärlek, trafiken var för låg och att vi behövde börja från grunden. Vi analyserade företaget, marknaden och tog fram en skräddarsydd strategi för Warghs med Google Ads. Det var dags att börja synas för relevanta sökningar, driva in relevant trafik till hemsidan och på så sätt ge Warghs chansen att öka sin försäljning.

Sagt av Henric Einarsson, grundare

Quality Media är ett professionellt företag som är mycket lyhörda för sina klienters behov och förutsättningar. Går du och funderar på hur just ditt företag ska kunna utvecklas till nästa nivå, ska du definitivt höra med Quality Media om HUR. Vi på Warghs Juridiska Byrå är otroligt nöjda med samarbetet.

Utförande

Den tjänst vi utfört för Warghs är Google Ads. Vi har skapat en kampanjstruktur med syftet att synas för bottom-of-the-funnel-traffic och nå potentiella kunder som är i direkt behov av de tjänster Warghs erbjuder. Annonseringen har strukturerats för att hjälpa Warghs nå nya klienter i Stockholm och Göteborg och har även bidragit till att Warghs tredubblat sin omsättning.

Fina resultat

+100%
Ökad trafik
+300%
Ökad omsättning
ROAS
3,29 SEK per spenderad krona