Så går det till
Kundcase

SquidFactor – Begåvningstest

SquidFactor är ett intelligent testverktyg som hjälper kandidater att maximera sin potential och förbereda sig på bästa möjliga sätt inför begåvningstester och färdighetsbedömningar. Deras interaktiva verktyg är utformat för att vara både effektivt och anpassningsbart, så att de kan möta kandidaters unika behov och mål.

Introduktion

SquidFactor tog kontakt med oss i behov av förbättringar avseende Google Ads-annonsering. Den nuvarande byrån hade inte genomfört tillräckligt med optimeringar, vilket resulterade i utebliven lönsamhet och en brist på vilja att utveckla strategin. Efter flera möten kom vi fram till en överenskommelse om att samarbeta med tydliga mål: att öka kundantalet, stärka varumärket och snabbt förbättra den digitala strategin.

Utmaning

Konkurrensen om kunderna var hög och flertalet aktörer spenderade stora belopp i sin digitala marknadsföring. Utmaningen här blev därför att särskilja SquidFactor från mängden aktörer på marknaden, få varumärket att bli mer tilltalande och tydliggöra kundresan från första klick till slutförd betalning. Redan första månaden såg vi tydliga resultat och efter enbart tre månader hade intäkterna ökat med över 50%.

Sagt av Johan R, grundare

Vi har använt Quality Media i ett drygt kvartal, och kan se stor påverkan i våra inkommande affärer. Quality Media är skickliga; de har vinnlagt sig om att förstå vårt erbjudande, våra kunders behov och vår affär. De har varit flexibla och hjälpsamma, och kommer med egna idéer som utvecklar samarbetet. Vi kan varmt rekommendera Quality Media som leverantör av tjänster för digital marknadsföring.

Utförande

Genom flertalet A/B-tester av kampanjer och budstrategier i Google Ads, har vi lyckats sänka kostnaden per konvertering markant, bland annat genom att utesluta Performance Max och enbart fokusera på kampanjtyper som ger oss total kontroll. Vi har även byggt en landningssida för annonseringen, aktiverat SquidFactor i sociala medier med löpande publicering av innehåll och kommit igång med Facebook Ads.

Behöver du eller någon i din närhet klara ett begåvningstest som Matrigma, Aon scales, Alva Labs eller UNIQ för att komma ett steg närmre drömjobbet?  Besök SquidFactor och börja öva idag!

Nu har vi samarbetat i över 7 månader och ser med spänning fram emot vad som komma skall. Stort tack till SquidFactor för ett fint samarbete.

Fina resultat

+58%
Intäkter
+130%
Följare sociala medier