Så går det till

Annonsering på sociala medier

Vi gör det enkelt att annonsera i sociala medier. Våra experter hjälper dig att hitta rätt målgrupp och uppnå dina affärsmål till en bråkdel av kostnaden för traditionella annonser.

Begär en kostnadsfri offert

Varför marknadsföra ditt företag i sociala medier?

Annonsering i sociala medier är ett effektivt sätt att bygga upp ditt varumärke och utvidga din räckvidd till nya marknader. Du kan nå olika åldersgrupper, personer med specifika intressen och styra den geografiska placeringen av dina annonser. Möjligheterna är oändliga och det fina är att kostnaden är låg eftersom annonsering i sociala medier kostar mycket lite jämfört med andra reklamkanaler som TV eller print.

Vi kirrar det tekniska - du gör det du är bäst på

Varför inte lämna det tekniska arbetet till oss? Vi tar hand om all planering, installation och optimering så att du kan fokusera på det du är bäst på – att utveckla ditt företag.

FAQ

Hur rapporteras resultaten?

Vi redovisar löpande utförda arbetsmoment och uppmätta resultat så att du hänger med i svängarna. Du får även en större månadsrapport i början av varje ny månad som vi gärna går igenom tillsammans med dig.

Nytt eller befintligt annonskonto?

Vi kan hjälpa dig sätta upp och strukturera ett nytt konto vid behov, eller begära access till redan existerande konto. Våra specialister arbetar i ditt företagskonto så att du har full äganderätt för utfört arbete.

Hur snabbt kan vi komma igång?

Detta beror helt och hållet på projektets storlek samt omfattning. Vi stressar aldrig igenom en uppstart då det är viktigt för oss att de tjänster som levereras håller högsta möjliga kvalitet. Den genomsnittliga tiden för en uppstart är mellan 2-4 veckor.

Vad är en bra annonsbudget?

Detta är väldigt individuellt och beror på ditt behov, vilka resurser som finns att tillgå och vad som kommer krävas för att vi ska kunna nå och överträffa dina mål. Vi hjälper företag med små och större budgetar att lyckas med sin annonsering i sociala medier, och det är svårt att ge ett förslag på förhand utan att veta mer om ditt företag. Därför ber vi dig att kontakta oss om du önskar få ett förslag.

Finns det några bindningstider?

Som kund till oss på Quality Media slipper du bindningstider och dolda avgifter. Du är kund så länge du är nöjd, helt enkelt.

Din målgrupp är dagligen aktiv på sociala medier

Hela 94% av internetanvändarna i Sverige använder sociala medier visar en undersökning från Svenskarna och internet 2022, där 84% även är aktiva på olika sociala medier på daglig basis. Detta visar att din målgrupp är aktiv på sociala medier och med rätt strategi kan du få fler att hitta, besöka och köpa dina produkter eller tjänster.

  Annonsering på Facebook

  Facebook annonsering ger dig möjlighet att nå nya kunder, förbättra varumärkeskännedomen och öka försäljningen. Det krävs dock fingertoppskänsla för att sticka ut ur mängden och synas i nyhetsflödet, något våra specialister självfallet har.

  Annonsering på Instagram

  Instagram är en fantastisk plattform för att nå en ung publik och som växer snabbt. Det är viktigt att förstå hur dess algoritmer fungerar, eftersom det gör det svårare för ditt innehåll att synas utan betalda annonser. Våra specialister har lång erfarenhet av att arbeta i Facebook Ads Manager, och hjälper dig mer än gärna med att ta fram en passande strategi för just ditt företag.

  Vi hjälper dig med att:

  • Ta fram en passande strategi för ditt företag
  • Strukturera upp ditt Facebook Business Manager-konto
  • Implementera spårning och verifiering (pixel/domän)
  • A/B-testa annonsmaterial mot nya målgrupper
  • Designa annonser i olika format
  • Mäta och analysera resultat

Prata med oss om din annonsering på sociala medier

Kundomdömen

Få fler B2B-leads med LinkedIn annonsering

För B2B-företag är LinkedIn annonsering ett utmärkt sätt att generera kvalificerade leads. Det är enkelt att rikta in sig på yrkesverksamma personer baserat på arbetstitel, bransch och position. Plattformen har starka inbyggda målinriktningsfunktioner, vilket gör att du kan nå de potentiella kunder som med största sannolikhet är intresserade av dina produkter eller tjänster. Behöver du hjälp med att generera kvalificerade B2B-leads? Hör av dig, så tar oss en titt på hur vi kan nå din aktuella målbild.

Annonsering på Linkedin

Fotografering & filmning

För alla dina behov av reklam i sociala medier. Vår fotograf kan komma ut en hel- eller halvdag för att producera kvalitativt material till din annonsering i sociala medier.

Varför välja Quality?

Vi för öppna och transparenta dialoger med våra kunder

Du får ett schysst avtal utan bindningstider och dolda avgifter

+10 års erfarenhet av att hjälpa företag lyckas med annonsering i sociala medier

Över 65 nöjda kunder ger oss högsta möjliga betyg, det säger väl allt?

Annonsering på Youtube

Nå din målgrupp med YouTube annonsering

Vi kan hjälpa dig att marknadsföra videor till nya målgrupper, men också till användare som redan förstår och älskar ditt varumärke. Med hjälp av YouTube-annonsering kan du se till att din video ses av fler människor som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

Så hjälper vi dig komma igång

 • En grundlig analys

  Vi börjar med att analysera hur ditt företag bör annonsera på sociala medier baserat på din webbplats, målgrupp och dina mål.

 • Den tekniska setupen

  Du bjuder in oss till ditt konto och vi strukturerar viktiga områden som spårning, verifiering, länkningar och målgrupper. Vi tar även fram design till annonseringen och förankrar designen med dig.

 • Var det någon som sa kampanjer?

  Ditt annonskonto får sedan sina första kampanjer och annonser. Kampanjerna aktiveras sedan på avtalat startdatum.

 • Vi optimerar – du får mer tid över

  Vi optimerar och rapporterar löpande kring hur arbetet för sig, vilka resultat vi får in och vad som går att förbättra. Du får även en större månadsrapport i början av varje ny månad.

Kundcase

All That Western tjänade 14 kronor per spenderad krona!

Läs mer om hur vi hjälpt Nordens ledande e-handel inom westernridning med att förbättra sin digitala strategi.

Läs kundcaset
Vi hjälper All That Western med deras marknadsföring.

Let’s talk!

Vill du ha ett prisförslag? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig för att prata om något spännande och intressant – möjligheterna med din annonsering i sociala medier.

Begär offert

Begär offert

Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.