Så går det till

Annonsering i
sociala medier

Vi gör det enkelt att annonsera i sociala medier. Våra experter hjälper dig att hitta rätt målgrupp och uppnå dina affärsmål till en bråkdel av kostnaden för traditionella annonser.

Begär en kostnadsfri offert

Varför annonsera
i sociala medier?

Att investera i annonsering i sociala medier är ett strategiskt och kostnadseffektivt sätt att stärka ditt varumärke och expandera din räckvidd till nya marknader. Genom att utnyttja plattformar som YouTube, Facebook, Instagram och LinkedIn kan du nå olika åldersgrupper och individer med specifika intressen samtidigt som du har kontroll över den geografiska placeringen av dina annonser. Det fantastiska med annonsering i sociala medier är att kostnaderna är förhållandevis låga jämfört med traditionella kanaler som TV eller print.

Sagt av nöjd kund vi hjälper med Meta-annonsering

”Sedan start har gänget på Quality Media visat god svarsfrekvens samt levererat material i såväl text som övrigt content som hållt hög kvalite. Vi har som säkert många andra testat ett antal byråer tidigare, nu har vi äntligen hittat en som driver på och som inte sitter och väntar utan kommer med ideer och konkreta rapporter på utfall samt rekommendationer för att öka utfallet. Kan som sagt varmt rekommendera dessa 👍”

-Sebastian, Ventilationsfixarna

HÄR kan du läsa kundcaset.

 

FAQ

Hur kan jag följa upp resultaten?

Du får löpande uppdateringar och redovisningar av resultat samt arbetsmoment. Vi kan också bygga en skräddarsydd dashboard som ger dig en total överblick av alla resultat som du enkelt kan besöka via din dator eller telefon, 24/7. I början av varje ny månad får du även en månadsrapport med viktig data som uppmätts.

Varför ta hjälp av en Social Media-byrå?

Byråer som vår egna, är specialiserade på att maximera företags närvaro och inflytande på olika sociala plattformar. Genom att samarbeta med oss kan du dra nytta av vår djupa förståelse för de senaste trenderna, algoritmförändringarna och bästa praxis inom sociala medier.

Genom att analysera din målgrupp och konkurrenter kan vi skapa innehåll som engagerar och lockar, vilket i sin tur ökar ditt varumärkes synlighet och trovärdighet. Vi kan också optimera de betalda och organiska insatserna för att säkerställa att din budget används på ett effektivt sätt och ger önskat resultat.

Vad kostar det att anlita en Social Media-byrå?

Detta beror på flertalet faktorer som byråns prissättningsmodell, annonskontots storlek, belopp som spenderas per månad på annonsering och antalet tjänster.

Vissa byråer tar betalt i procent baserat på kontots totala utgifter medan andra erbjuder sina tjänster till fasta månadskostnader.

Vi på Quality Media tar alltid ett fast arvode för annonsering i sociala medier som skräddarsys baserat på hur vi bäst kan nå dina mål. Vill du ha ett prisförslag är du välkommen att kontakta oss

Kan ni hantera Paid & Organic?

Självfallet, vi hanterar både betald och organisk utveckling i sociala medier för flertalet företag i olika branscher. Vi kan hjälpa dig kombinera de organiska och betalda elementen för att maximera ditt företags synlighet i sociala medier, samtidigt som engagemanget och konverteringarna förbättras. Detta med hjälp av helhetslösningar som innefattar organisk utveckling, Paid Social, foto och film, resultatuppföljning och dataanalys.

Finns det några bindningstider?

Som kund till oss på Quality Media slipper du bindningstider och dolda avgifter. Du är kund så länge du är nöjd, helt enkelt.

Väx genom annonsering
i sociala medier

Facebook annonsering

Öka din synlighet på världens största sociala plattform. Med över 2 miljarder användare erbjuder Facebook en unik möjlighet att nå din målgrupp och öka kännedomen om ditt varumärke.

Instagram annonsering

Annonsera på Instagram och dra nytta av plattformens visuella kraft för att skapa en stark koppling till din målgrupp. Med över en miljard användare varje månad är Instagram idealt för att skapa tillväxt.

LinkedIn annonsering:

Rikta in dig på B2B-segment och beslutsfattare. LinkedIn är plattformen där affärer växer, och med våra annonslösningar kan du nå en exklusiv publik av affärsproffs.

YouTube annonsering:

Gör ditt varumärke levande med videoannonser på YouTube. När användare spenderar miljontals timmar varje dag på att titta på videor, erbjuder YouTube en guldgruva för marknadsförare.

Kombinerad annonsering:

Maximera din närvaro med en integrerad strategi. Genom att kombinera annonsering på Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn kan du skapa en övergripande närvaro i sociala medier och maximera din synlighet.

Vi skapar kvalitativa resultat.

  Quality Media är en fullservicebyrå specialiserad inom området sociala medier. Hos oss kan du dra nytta av vår expertis för allt från strategiformulering och kampanjoptimering till publicering av organiskt innehåll, skapande av landningssidor, produktion av foto och film samt resultatanalys. Genom vårt engagemang och erfarna team kan du förvänta dig en skräddarsydd och framgångsrik upplevelse.

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Vi hjälper dig.

Kundomdömen

Lita på +70
nöjda kunder.

”Innan vi kom i kontakt med QM jobbade vi på Grossist.se med ett större mediebolag som i jämförelse med QM var otroligt inkompetenta och som utförde jobbet slarvigt samt oprofessionellt. QM har ett kundnära och väldigt professionellt bemötande och har med råge överträffat våra mål och förväntningar.

Med samma budget som tidigare bolag fick hade har de tripplat antalet leads och designen på våra annonser är otroligt mycket snyggare än tidigare vilket framställer oss i mycket bättre dager. Vi trodde att ett större mediebolag skulle vara bättre, men ack vad vi hade fel! Välj hellre ett mindre bolag som värnar om sina kunder och dess framgång, det gör QM! Vi rekommenderar varmt QM!”

– Sveriges Grossister

Annonsering på Linkedin

Några fina resultat.

Team Putte, körsång i tre större städer: +300% ökat antal köranmälningar inom loppet av tre månader.

Rent08, ett av Stockholms ledande städbolag: +440% nya förfrågningar på hemstädning.

Ventilationsfixarna, experter på luftvärmepumpar: +20% leads och cirka 2% ökad avslutningsfrekvens.

Varför kontakta oss?

10+ års erfarenhet av annonsering i sociala medier

5.0 i betyg baserat på över 70 ärliga omdömen (Google/Reco)

Certifierad Meta Partner

Schyssta avtal utan bindnings- och uppsägningstider samt dolda avgifter

Annonsering på Youtube

YouTube annonsering

Vi har expertisen och resurserna som behövs för att skapa en framgångsrik marknadsföringsstrategi som sätter dina videor i rampljuset. Vårt mål är att inte bara hjälpa dig att nå nya målgrupper utan också att stärka banden med de användare som redan har en förståelse för och en kärlek till ditt varumärke. Genom vårt arbete med YouTube-annonsering kan du vara säker på att din video når ut till en bredare publik som delar en genuin och påtaglig koppling till dina produkter eller tjänster.

Så hjälper vi dig komma igång

 • Analys & strategi

  Vi börjar med att analysera hur ditt företag bör annonsera i sociala medier baserat på din webbplats, målgrupp och dina mål. Därefter tar vi fram en strategi och förankrar denna med dig.

 • Setup & design

  Du bjuder in oss till dina konton och vi strukturerar viktiga områden som spårning, verifiering, länkningar och målgrupper. Vi tar även fram design till annonseringen och går igenom setupen med dig.

 • Kampanjer & annonser

  Ditt annonskonto får sedan sina första kampanjer och annonser. Kampanjerna aktiveras därefter på avtalat startdatum.

 • Löpande optimering & rapportering

  Vi optimerar och rapporterar löpande kring hur arbetet för sig, vilka resultat vi får och vad som går att förbättra. Du får även en större månadsrapport i början av varje ny månad.

Kundcase

Team Putte

Kören Team Putte har sammanlagt över 1 800 medlemmar fördelat i Stockholm, Jönköping och Linköping. Putte har lång erfarenhet som körledare. Putte har gjort sig känd för den stora skaran efter sina 5 år som pianist i tv-succén Så ska det låta i SVT. Hösten 2012 kunde man se Putte ta hem segern i Körslaget som går i TV4. Putte syns numera även på Svenska Postkodlotteriet, där han varje vecka delar ut vinster till lyckliga vinnare runt om i Sverige.

Läs kundcaset

Vill du ha ett prisförslag?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig för att diskutera möjligheterna med din annonsering i sociala medier.

Begär offert
Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.