Nu kör vi!

Annonsering på sociala medier

Annonsering på sociala medier som Facebook, Instagram, YouTube och Linkedin är idealt för dig som vill bygga varumärke, generera heta leads, öka din försäljning eller söka ny personal.

Begär en kostnadsfri offert

Varför marknadsföra ditt företag i sociala medier?

Annonsering i sociala medier är ett effektivt sätt att bygga upp ditt varumärke och utvidga din räckvidd till nya marknader. Du kan nå olika åldersgrupper, personer med specifika intressen och styra den geografiska placeringen av dina annonser. Möjligheterna är oändliga och det fina är att kostnaden är låg eftersom annonsering i sociala medier kostar mycket lite jämfört med andra reklamkanaler som TV eller print.

Ditt företag bör synas där dina potentiella kunder finns. Därför är marknadsföring i sociala medier en självklarhet för majoriteten av Svenska företag – speciellt med tanke på att 95% av internetanvändarna i Sverige är aktiva på sociala plattformar.

Annonsering på sociala medier

Vi kirrar det tekniska - du gör det du är bäst på

Annonsering i sociala medier kan vara överväldigande och tidskrävande, så varför inte lämna det tekniska arbetet till oss? Vi tar hand om all planering, installation och optimering så att du kan fokusera på det du är bäst på – att utveckla ditt företag.

FAQ

Hur kan jag följa upp resultaten?

Vi redovisar löpande utförda arbetsmoment och inkommande resultat för att du ska hänga med i svängarna. Du får även en större månadsrapport där du kan se allt från resultat till spenderade kostnader.

Får jag äganderätt över arbetet?

Ja, som kund till oss har du full äganderätt över allt arbete som utförs. Vi arbetar i ditt annonskonto där du betalar annonsbudgeten till Meta/LinkedIn.

Vad kostar det att anlita er?

Våra priser skräddarsys utefter projektets storlek samt omfattning, där vi fakturerar ett fast arvode för utförda tjänster månadsvis. För att få ett exakt prisförslag är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vad är en bra annonsbudget?

Detta är väldigt individuellt och beror på ditt behov, vilka resurser som finns att tillgå och vad som kommer krävas för att vi ska kunna nå och överträffa dina mål. Vill du få en rekommenderad annonsbudget för ditt företag? Då är det bara att kontakta oss.

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?

Nya kunder brukar se konkreta resultat inom enstaka dagar till veckor från det att annonseringen aktiverats.

Annonsering på sociala medier

Din målgrupp är dagligen aktiv på sociala medier

95% av internetanvändarna i Sverige använder sociala medier visar en undersökning från Svenskarna och internet. Detta påvisar att din målgrupp är aktiv på sociala medier, och med rätt strategi kan du få fler att hitta, besöka och köpa dina produkter eller tjänster – allt medan du håller dig inom din budget.

  Få hjälp med din annonsering på Facebook och Instagram

  Vi har verktygen och strategierna för att göra verklig skillnad, så att du kan dra nytta av alla de fantastiska möjligheter som dessa plattformar erbjuder. Din annonsering kan skräddarsys för att hjälpa dig bygga varumärkeskännedom, öka din försäljning, generera nya leads eller söka ny personal. Du meddelar oss vilket mål du har – vi ser sedan till att anpassa din annonsering på Facebook och Instagram för att nå just det.

Prata med oss om din annonsering på sociala medier

Kundomdömen

LinkedIn annonsering

LinkedIn är så mycket mer än bara en webbplats där du kan träffa andra yrkesverksamma. Det är också ett kraftfullt verktyg för B2B-annonsörer och marknadsförare som vill nå yrkesverksamma med sina annonser. Med LinkedIn annonsering kan du rikta dina annonser mot användare baserat på deras yrkestitel, bransch, befattning och till de som redan besökt din webbplats.

Annonsering på Linkedin

Fotografering & filmning

För alla dina behov av reklam i sociala medier. Vår fotograf kan komma ut en hel- eller halvdag för att producera bra material för din marknadsföring. En fotografering omfattar redigerade stillbilder och videor i olika format.

Varför kontakta oss?

Inga bindningstider eller dolda avgifter

Du behöver inte vänta i dagar på att få svar – vi svarar snabbt!

Vi har över 10 års erfarenhet av annonsering på sociala medier

5/5 i betyg baserat på över 60 ärliga kundomdömen 🤝

Annonsering på sociala medier
Annonsering på Youtube

YouTube annonsering

Vi kan hjälpa dig att marknadsföra videor till nya målgrupper, men också till användare som redan förstår och älskar ditt varumärke. Med hjälp av YouTube-annonsering kan du se till att din video ses av fler människor som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

Så hjälper vi dig komma igång

 • En grundlig analys

  Vi börjar med att analysera hur ditt företag bör annonsera på sociala medier baserat på din webbplats, målgrupp och konkurrens. Därefter tar vi fram en passande strategi för ditt företag och förankrar denna med dig.

 • Den tekniska setupen som du avskyr 

  Du bjuder in oss till ditt konto och vi strukturerar viktiga områden som spårning, verifiering, länkningar och målgrupper. Vi tar även fram design för dina annonser.

 • Var det någon som sa kampanjer?

  Ditt annonskonto får nu sina första kampanjer och annonser. Kampanjerna aktiveras sedan på avtalat startdatum.

 • Löpande optimering & rapportering

  Vi optimerar och rapporterar löpande kring hur arbetet för sig, vilka resultat vi får in och vad som går att förbättra. Du får även en större månadsrapport där du kan se allt från resultat till spenderade kostnader.

Kundcase

All That Western tjänade 14 kronor per spenderad krona!

Läs mer om hur vi hjälpt Nordens ledande e-handel inom westernridning med att förbättra sin digitala strategi.

Läs kundcaset
Vi hjälper All That Western med deras marknadsföring.

Let’s talk!

Om du tar hand om inkommande leads och beställningar, så tar vi hand om din annonsering i sociala medier. Deal?

Få ett prisförslag

Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.