Så går det till

Digitalbyrå som skapar tillväxt

Vi hjälper dig att nå dina mål genom digital marknadsföring. Oavsett om du önskar öka ditt företags synlighet på Google eller få fler kunder genom sociala medier, har vi lösningen för dig.

Prata med oss

Skräddarsydda strategier

På Quality Media tror vi på att varje företag är unikt. Det är därför vi inte erbjuder en ”one-size-fits-all” lösning när det kommer till digital marknadsföring. Istället arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras behov och önskemål, och skräddarsyr en marknadsföringsstrategi som passar just deras verksamhet samt målbild.

Ett erfaret team

Vi älskar det vi gör och har arbetat med allt från print, SEO och content/native, till Google Ads, annonsering i sociala medier, CRO, utveckling av sociala medier och optimering av digitala kundresor i över 10 år.

Fokus på kundnöjdhet

Våra kunder är inte bara våra stolta ambassadörer; de utgör själva kärnan i vår verksamhet. Vi brinner för det vi gör, och det är tack vare våra fantastiska kunder som vi har möjlighet att göra det varje dag, året om. Med engagemang och dedikation strävar vi ständigt efter att överträffa deras förväntningar och mål samtidigt som vi levererar kundupplevelser i världsklass.

Möt teamet

Anton Wickman

VD, FÖRSÄLJNING & SAMARBETEN

Mitt fokus ligger på att utveckla bolaget och se till så att vi uppfyller och överträffar våra kunders samt samarbetspartners förväntningar på oss. Det är mig du kommer till om du vill presentera något, eller vill få något presenterat för dig.

Jimmy Sorvari

DELÄGARE, ANNONSERING & EKONOMI

I mer än 10 år har jag hjälpt företag inom många olika branscher med att bygga lönsamma strategier för deras marknadsföring – både online och offline. Mina kollegor kallar mig ”annonsnörd” och det med all rätt.

Linda Singh

HEAD OF SOCIAL

Jag brinner för digital kommunikation och sociala medier, och har en Master i Media och Kommunikation. Som Head of Social ansvarar jag för våra kunders organiska utveckling i sociala medier och ser till att tjänsterna levereras fläckfritt.

Malin Andered

Social Media Manager

Som Social Media Manager tar jag fram strategier, skapar content och får våra kunder att växa organiskt på sina sociala plattformar. Jag är utbildad webbkommunikatör och en tvättäkta sociala medier-junkie. Utöver det kreativa älskar jag copy, och jag är riktigt vass med pennan!

Kundomdömen