Så går det till

Digitalbyrå som skapar tillväxt

Vi hjälper dig att nå dina mål genom digital marknadsföring. Oavsett om du önskar öka ditt företags synlighet på Google eller få fler kunder genom sociala medier, har vi lösningen för dig.

Prata med oss

Skräddarsydda lösningar

På Quality Media tror vi på att varje företag är unikt. Det är därför vi inte erbjuder en ”one-size-fits-all” lösning när det kommer till digital marknadsföring. Istället arbetar vi nära med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål, och skräddarsyr en marknadsföringsstrategi som passar just deras verksamhet samt målbild.

Bred erfarenhet

Vi älskar det vi gör och har arbetat med allt från print, lokal SEO och content/native, till SEM, annonsering i sociala medier, CRO, utveckling av sociala medier och optimering av digitala kundresor. En lång och bred erfarenhet, helt enkelt.

Fokus på kundnöjdhet

Våra kunder är våra främsta ambassadörer och anledningen till att vi får arbeta med det vi brinner för. Nyfiken på vad de säger om att anlita oss? Surfa då in på Google och/eller Reco!

Möt teamet

Anton Wickman

VD, FÖRSÄLJNING & SAMARBETEN

Mitt fokus ligger på att utveckla bolaget och se till så att vi uppfyller och överträffar våra kunders samt samarbetspartners förväntningar på oss. Det är mig du kommer till om du vill presentera något, eller vill få något presenterat för dig.

Jimmy Sorvari

ANNONSERING & EKONOMI

I mer än 10 år har jag hjälpt företag inom många olika branscher med att bygga lönsamma strategier för deras marknadsföring – både online och offline. Mina kollegor kallar mig annonsnörd och det med all rätt.

Linda Singh

HEAD OF SOCIAL

Jag brinner för digital kommunikation och sociala medier, och har en Master i Media och Kommunikation. Som Head of Social ansvarar jag för våra kunders organiska utveckling i sociala medier och ser till att tjänsterna levereras fläckfritt.

Malin Andered

Social Media Manager

Som Social Media Manager tar jag fram strategier, skapar content och får våra kunder att växa organiskt på sina sociala plattformar. Jag är utbildad webbkommunikatör och en tvättäkta sociala medier-junkie. Utöver det kreativa älskar jag copy, och jag är riktigt vass med pennan!

Kundomdömen