Nu kör vi!

Lär känna oss bättre

Vi samarbetar med våra kunder för att bygga upp tydliga och effektiva strategier med syftet att nå och överträffa deras mål.

Prata med oss

En lång och bred erfarenhet

Vi älskar det vi gör och har arbetat med allt från print, lokal SEO och content/native, till SEM, annonsering i sociala medier, CRO, utveckling av sociala medier och optimering av digitala kundresor. En lång och bred erfarenhet, helt enkelt.

Fun Facts

Quality Media är grundat av två barndomsvänner och Linda Singh som utvecklar våra kunders sociala medier är en av delägarnas storasyster.

Well done, team!

Vi blev Google Partner redan efter 1,5 år som aktiv verksamhet och nyligen utsedda till Nordiskt Tillväxtbolag av UC. Fram till idag har över 60 kunder valt att ge oss högsta betyg – något vi är oerhört stolta över!

Möt teamet

Anton Wickman, VD Quality Media

Anton Wickman

VD, FÖRSÄLJNING & SAMARBETEN

Mitt fokus ligger på att utveckla bolaget och se till så att vi uppfyller och överträffar våra kunders samt samarbetspartners förväntningar på oss. Det är mig du kommer till om du vill presentera något, eller vill få något presenterat för dig.

Jimmy är din annonseringsspecialist

Jimmy Sorvari

ANNONSERING, DIGITALA STRATEGIER & EKONOMI

I mer än 10 år har jag hjälpt företag inom många olika branscher med att bygga lönsamma strategier för deras marknadsföring – både online och offline. Mina kollegor kallar mig annons-nörd, och det med all rätt.

Linda hjälper dig marknadsföra dig på sociala medier

Linda Singh

SOCIAL MEDIA MANAGER

Som Social Media Manager på QM tar jag fram strategier för att våra kunder ska växa organiskt på sociala medier. Detta är något jag verkligen brinner för och har även en Master i Media och Kommunikation. Sedan råkar jag vara totalt oslagbar i Mario Cart, just sayin.

Kundomdömen