Boka Digital analys

Quality Media

Vi är en heltäckande byrå för digital marknadsföring.
Prata med oss

Ett schysst avtal

Vi anser att långsiktiga relationer ska förtjänas. Du som ny kund erbjuds alltid ett avtal utan bindnings- och uppsägningstider.

En erfaren partner

Vi är en Google Partner som har flera års erfarenhet av annonsering, webbdesign och utveckling av konton på sociala medier.

Vår högsta prioritet? Kundnöjdhet

Vi är transparenta, använder fakta i våra resonemang och lägger stort fokus på att skapa fina relationer. Vi är väldigt stolta över att ha 50 st 5-stjärniga omdömen!

Möt Team Quality!

Anton hjälper dig marknadsföra dig på sociala medier

Anton Wickman

VD & delägare

Marknadsföring är något jag verkligen brinner för. Jag är en väldigt kreativ och social person. Mina styrkor gör att kunder känner sig delaktiga och alltid vet att jag gör mitt absolut bästa.. Det bästa jag vet är att skapa långsiktiga kundrelationer som slutar i vänskaper.

När jag inte arbetar umgås jag med min familj, reser, och har ett stort bil intresse. Drömbilen? Audi RS 6. Välkommen att kontakta mig.

Jimmy är din annonseringsspecialist

Jimmy Sorvari

Annonseringsspecialist & delägare

Jag har arbetat med marknadsföring i över 10 år och är en person som tycker om när saker har struktur, tydliga riktlinjer och arbetar dagligen stenhårt för att leverera toppresultat till våra kunder. Jag brinner för att skapa lönsamma strategier och är väldigt analytisk, därför annonsering passar mig som fisken i vattnet.

På fritiden umgås jag med min underbara familj och lyssnar på det senaste inom hårdrock- och metal. Jag ger gärna det där lilla extra, på alla plan, för att säkerställa att du som kund får bästa tänkbara service. Välkommen att kontakta mig!

Linda hjälper dig marknadsföra dig på sociala medier

Linda Singh

Utvecklare, sociala medier

Kreativ hobbyfotograf med konst, design och digitalt skapande som största intresse. Spenderar helst fritiden med familj och vänner, och reser ofta och gärna inom och utanför Sverige. Brinner för djur och natur och skulle aldrig kunna tänka sig att köpa produkter som inte är cruelty-free 🐰

Livsfilosofi: Våga testa nytt, och sluta aldrig utvecklas. Genom att kombinera tidigare lärdomar med nyfunna kunskaper kan massor av nya möjligheter skapas!