Så går det till

Digitalbyrån
Quality Media

Vi är ett team av experter på digital marknadsföring som samarbetar med våra kunder för att uppnå och överträffa deras mål online.

Prata med oss

+10 års erfarenhet

Vi älskar det vi gör och har arbetat med allt från print, lokal SEO och content/native, till SEM, annonsering i sociala medier, CRO, utveckling av sociala medier och optimering av digitala kundresor. En lång och bred erfarenhet, helt enkelt.

Lite rolig fakta

Quality Media är grundat av två barndomsvänner och Linda Singh som utvecklar våra kunders sociala medier är en av delägarnas storasyster.

Well done, team!

Vi blev Google Partner redan efter 1,5 år som aktiv verksamhet och nyligen utsedda till Nordiskt Tillväxtbolag av UC. Fram till idag har över 65 nöjda kunder valt att ge oss högsta betyg – något vi är oerhört stolta över!

Möt teamet

Anton Wickman

VD, FÖRSÄLJNING & SAMARBETEN

Mitt fokus ligger på att utveckla bolaget och se till så att vi uppfyller och överträffar våra kunders samt samarbetspartners förväntningar på oss. Det är mig du kommer till om du vill presentera något, eller vill få något presenterat för dig.

Jimmy Sorvari

ANNONSERING & EKONOMI

I mer än 10 år har jag hjälpt företag inom många olika branscher med att bygga lönsamma strategier för deras marknadsföring – både online och offline. Mina kollegor kallar mig annonsnörd och det med all rätt.

Linda Singh

HEAD OF SOCIAL

Jag brinner för digital kommunikation och sociala medier, och har en Master i Media och Kommunikation. Som Head of Social ansvarar jag för våra kunders organiska utveckling i sociala medier och ser till att tjänsterna levereras fläckfritt.

Malin Andered

Social Media Manager

Som Social Media Manager tar jag fram strategier, skapar content och får våra kunder att växa organiskt på sina sociala plattformar. Jag är utbildad webbkommunikatör och en tvättäkta sociala medier-junkie. Utöver det kreativa älskar jag copy, och jag är riktigt vass med pennan!

Kundomdömen