Nu kör vi!

Utveckling av
sociala medier

Vi gör så att fler engagerar sig för ditt företag på sociala medier.

Begär en kostnadsfri offert

Vi hjälper företag lyckas på sociala medier

Sociala medier är ett utmärkt sätt för dig att stärka ditt varumärke och nå din publik där de är mest närvarande – på sociala medier. I Sverige använder 95 % av internetanvändarna sociala medier ofta. Och genom att regelbundet publicera engagerande innehåll som riktar sig till din målgrupp kan du förbättra din varumärkeskännedom, driva mer trafik till din webbplats, komma närmare din målgrupp och öka försäljningen.

Utveckling av sociala medier

Strategier för B2B och B2C

Vi hjälper företag i en rad olika branscher att öka sina organiska följare och sitt engagemang i sociala medier. Oavsett om du behöver hjälp med Instagram, Facebook, YouTube eller LinkedIn kan vi hjälpa dig att skapa rätt typ av innehåll för varje plattform, samt tillhandahålla copywriting och strategiskt genomförande.

FAQ

Vilka branscher arbetar ni med?

I dagsläget hjälper vi allt från städfirmor och flyttfirmor, till B2B-företag, parkeringsbolag, restauranger och E-handlare med att växa organiskt på sociala medier. Vi välkomnar alla förfrågningar med öppna armar men är selektiva i vilka uppdrag vi antar oss för att säkerställa fina relationer samt resultat.

Vad kostar det att anlita er?

Våra priser skräddarsys utefter projektets storlek samt omfattning, där vi fakturerar ett fast arvode för utförda tjänster månadsvis. För att få ett exakt prisförslag är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kan ni hantera allt åt mig?

Ja, om du vill. Vårt team designar content, arbetar för att öka antalet följare, stärka engagemanget, kan svara på kommentarer och meddelanden, även löpande fotografera samt filma för att fylla på bildbanken. Detta beror på dina mål och vad som kommer krävas för att nå och överträffa dem.

Hur tryggar sociala medier mina potentiella kunder?

I dagsläget lägger majoriteten av internetanvändare en stor mängd tid på att analysera ett företag online innan de köper en produkt eller kontaktar ett företag. Genom att vara aktiv på sociala medier och publicera relevant innehåll blir ditt företag mer aktivt, levande och du tryggar således potentiella kunder som funderar på att köpa din produkt eller begära en offert.

Varför ska mitt företag finnas på sociala medier?

Det är lätt att hitta kunder på sociala medier. Kanalerna är lättillgängliga, enkla och lättanvända, vilket gör dem idealiska för att möta din målgrupp på ett autentiskt sätt. Sociala medier är också den perfekta platsen för att föra en dialog med befintliga och potentiella kunder och bygga upp ett värdefullt förtroende. Idag mer än någonsin tidigare förväntar sig människor att företag ska ha en närvaro i sociala medier som ger dem tillämpbart innehåll och kontakter med mervärde.

Så hjälper vi dig komma igång

 • Strategi
  Vi analyserar din målgrupp, konkurrens samt aktuella målbild och tar fram en strategi för ditt företag på sociala medier.

 • Intern brainstorming
  Vårt team sätter sig sedan ned och låter kreativiteten flöda! Här tar vi fram idéer för content till ditt företag, optimerar dina företagsprofiler och strömlinjeformar hur ditt företags ser ut på sociala medier.

 • Skapande av innehåll
  Vi designar bilder, videos och skriver texter till varje inlägg. Detta förankras sedan med dig där inget publiceras utan godkännande, såklart.

 • Vi utvecklar och rapporterar – du får mer tid över
  Vi tar löpande fram nytt material, redovisar hur arbetet för sig och tar fram kreativa idéer för att fortsätta utveckla resultaten. Varje månad får du även en skräddarsydd månadsrapport där du kan se allt från antal nya följare och besök till din webbplats, till olika trender och kontots totala räckvidd.

 • Löpande insamling av material
  Du förser oss löpande med information, nyheter, bilder och videos från din verksamhets vardag. Detta för att vi ska kunna skapa ett personligt och tilltalande content.

Varför kontakta oss?

Du slipper bindningstider och dolda avgifter

Hos oss behöver du inte vänta i dagar på att få svar- vi svarar snabbt!

Våra specialister har över 10 års erfarenhet av att hjälpa företag lyckas på sociala medier

Över 60 kunder ger oss högsta betyg – det säger väl allt?

Annonsering på sociala medier

Prata med oss om din strategi på sociala medier

Kundomdömen

Annonsering på Linkedin

LinkedIn

LinkedIn är världens största professionella nätverk på internet. Miljoner människor använder LinkedIn varje dag för att knyta kontakter, hitta jobb och utöka sitt affärsnätverk. Om du letar efter en möjlighet att utveckla din LinkedIn-strategi är du alltid välkommen att kontakta oss.

Fakta om LinkedIn

 • Mer än 50 miljoner företagare har listat sitt företag på LinkedIn
 • Över 772 miljoner användare över hela världen
 • Mer än 310 miljoner aktiva användare varje månad

Let’s talk!

Vill du få större räckvidd, högre engagemang och fler följare på sociala medier? Då är du alltid välkommen att begära en offert.

Få ett prisförslag

Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.