Så går det till

Utveckling av
sociala medier

Vi är en Social Media-byrå med lång erfarenhet av att hjälpa företag lyckas i sociala medier. Hos oss kan du få hjälp med allt från framtagande av strategi och publicering av content, till fotografering, annonsering och resultatuppföljning.

Begär en kostnadsfri offert

Varför ta hjälp av en Social Media-byrå?

Byråer som vår egna, är specialiserade på att maximera företags närvaro och inflytande på olika sociala plattformar. Genom att samarbeta med oss kan du dra nytta av vår djupa förståelse för de senaste trenderna, algoritmförändringarna och bästa praxis inom sociala medier.

En Social Media-byrå kan utveckla och genomföra en skräddarsydd strategi som passar ditt varumärke och dina mål. Genom att analysera din målgrupp och konkurrenter kan vi skapa innehåll som engagerar och lockar, vilket i sin tur ökar ditt varumärkes synlighet och trovärdighet. Vi kan också optimera de betalda och organiska insatserna för att säkerställa att din budget används på ett effektivt sätt och ger önskat resultat.

Utveckling av sociala medier

Vad behöver du hjälp med?

Vi hjälper företag i en rad olika branscher att öka antalet följare och stärka sitt engagemang i sociala medier. Oavsett om du behöver hjälp med Instagram, Facebook, YouTube eller LinkedIn kan vi hjälpa dig att skapa rätt typ av innehåll för varje plattform, samt tillhandahålla copywriting och strategiskt genomförande.

 • Strategi
 • Design och copy
 • Målgruppsanalys
 • Konkurrensanalys
 • Kanalanpassat innehåll
 • Interaktioner med andra konton
 • Löpande publicering av inlägg, Stories och Reels
 • A/B-testning av varierande innehåll
 • Fotografering och filmning
 • Sponsrade inlägg (annonsering i sociala medier)
 • Resultatuppföljning och rapportering

FAQ

Vad kostar det att anlita en Social Media-byrå?

Detta beror på flertalet faktorer som byråns prissättningsmodell, annonskontots storlek, belopp som spenderas per månad på annonsering och antalet tjänster.

Vissa byråer tar betalt i procent baserat på kontots totala utgifter medan andra erbjuder sina tjänster till fasta månadskostnader.

Vi på Quality Media tar alltid ett fast arvode för annonsering i sociala medier som skräddarsys baserat på hur vi bäst kan nå dina mål. Vill du ha ett prisförslag är du välkommen att kontakta oss

Kan ni hantera Paid & Organic?

Självfallet, vi hanterar både betald och organisk utveckling i sociala medier för flertalet företag i olika branscher. Vi kan hjälpa dig kombinera de organiska och betalda elementen för att maximera ditt företags synlighet i sociala medier, samtidigt som engagemanget och konverteringarna förbättras. Detta med hjälp av helhetslösningar som innefattar organisk utveckling, Paid Social, foto och film, resultatuppföljning och dataanalys.

Hur kan jag följa upp resultaten?

Du får löpande uppdateringar och redovisningar av resultat samt arbetsmoment. Vi kan också bygga en skräddarsydd dashboard som ger dig en total överblick av alla resultat som du enkelt kan besöka via din dator eller telefon, 24/7. I början av varje ny månad får du även en månadsrapport med viktig data som uppmätts.

Varför ska mitt företag finnas på sociala medier?

I dagsläget lägger majoriteten av internetanvändare en stor mängd tid på att analysera ett företag online innan de köper en produkt eller kontaktar ett företag. Genom att vara aktiv på sociala medier och publicera relevant innehåll blir ditt företag mer aktivt, levande och du tryggar således potentiella kunder som funderar på att köpa din produkt eller begära en offert. Detta i sin tur boostar resultaten av övriga insatser och ger ditt företag en starkare digital närvaro.

Finns det några bindningstider?

Som kund till oss på Quality Media slipper du bindningstider och dolda avgifter. Du är kund så länge du är nöjd, helt enkelt.

Så hjälper vi dig komma igång

 • Strategi
  Vi analyserar din målgrupp, konkurrens, målbild och tar fram en strategi för ditt företags marknadsföring i sociala medier.

 • Intern brainstorming
  Vårt team sätter sig sedan ned och låter kreativiteten flöda. Här tar vi fram idéer för content till ditt företag och förankrar detta med dig eller ditt team.

 • Skapande av innehåll
  Vi designar bilder, videos och skriver texter till varje inlägg. Dina profiler i sociala medier optimeras, du får tillgång till en förhandsvisning av innehållet och behöver godkänna det innan publicering påbörjas.

 • Vi utvecklar och rapporterar – du får mer tid över
  Vi tar löpande fram nytt material, redovisar hur arbetet för sig och tar fram kreativa idéer för att fortsätta utveckla resultaten. Varje månad får du även en komplett månadsrapport där du kan se allt från antal nya följare och räckvidd, till olika trender och konverteringar.

 • Löpande insamling av material
  Du förser oss löpande med information, nyheter, bilder och videos från din verksamhets vardag. Detta för att vi ska kunna skapa ett personligt och tilltalande content för din marknadsföring i sociala medier. Behöver du hjälp med löpande fotografering kan vi erhålla den tjänsten.

Varför kontakta oss?

5.0 i betyg baserat på över 70 ärliga kundomdömen (Google/Reco)

10+ års erfarenhet av strategisk marknadsföring i sociala medier

Certifierad Social Media-byrå

Schyssta avtal utan bindnings- och uppsägningstider samt dolda avgifter

Annonsering på sociala medier

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Vi hjälper dig.

Kundomdömen

Annonsering på Linkedin

Quality Media: Din nya Social Media-byrå?

Vi specialiserar oss på att ta hand om företags marknadsföring i sociala medier som Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn. Genom att anförtro oss med detta kan du dra nytta av vår professionella expertis och erfarenhet för att optimera din närvaro på dessa plattformar.

Att anlita proffessionell hjälp för sociala medier har ett oskattbart värde. Vi förstår de unika algoritmerna på varje plattform och kan anpassa strategier och innehåll för att nå och konvertera rätt målgrupper. Vår kunskap om algoritmer och trender gör det möjligt för oss att maximera exponeringen och engagemanget för ditt unika innehåll.

Genom att outsourca denna uppgift frigör du värdefull tid och resurser som kan fokuseras på din kärnverksamhet. Vi tar hand om allt från innehållsskapande till annonshantering och interaktion med användare, vilket resulterar i ökat kundengagemang och lojalitet, 52 veckor om året.

Sagt av nöjd kund

”Innan vi kom i kontakt med QM jobbade vi på Grossist.se med ett större mediebolag som i jämförelse med QM var otroligt inkompetenta och som utförde jobbet slarvigt samt oprofessionellt. QM har ett kundnära och väldigt professionellt bemötande och har med råge överträffat våra mål och förväntningar.

Med samma budget som tidigare bolag fick hade har de tripplat antalet leads och designen på våra annonser är otroligt mycket snyggare än tidigare vilket framställer oss i mycket bättre dager. Vi trodde att ett större mediebolag skulle vara bättre, men ack vad vi hade fel! Välj hellre ett mindre bolag som värnar om sina kunder och dess framgång, det gör QM!

Vi rekommenderar varmt QM!”

Ermias N, grundare Sveriges Grossister AB

Vill du ha ett prisförslag?

Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt behov så återkommer vi till dig inom kort, detta är självfallet kostnadsfritt.

Begär offert
Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.