Så går det till

Utveckling av
sociala medier

Quality Media är en Social Media-byrå med lång erfarenhet av att hjälpa företag lyckas med sin marknadsföring i sociala medier.

Begär en kostnadsfri offert

Vi hjälper företag lyckas på sociala medier

Sociala medier är ett utmärkt sätt för dig att stärka ditt varumärke och nå din publik där de är mest närvarande – på sociala medier. I Sverige använder 94 % av internetanvändarna sociala medier, där 84% är aktiva på daglig basis. Och genom att regelbundet publicera engagerande innehåll som riktar sig till din målgrupp kan du förbättra din varumärkeskännedom, driva mer trafik till din webbplats, komma närmare din målgrupp och öka försäljningen.

Utveckling av sociala medier

Social Media-byrå som kan marknadsföring i sociala medier

Vi hjälper företag i en rad olika branscher att öka antalet följare och stärka sitt engagemang i sociala medier. Oavsett om du behöver hjälp med Instagram, Facebook, YouTube eller LinkedIn kan vi hjälpa dig att skapa rätt typ av innehåll för varje plattform, samt tillhandahålla copywriting och strategiskt genomförande.

FAQ

Hur snabbt kan vi komma igång?

Detta beror helt och hållet på projektets storlek samt omfattning. Vi stressar aldrig igenom en uppstart då det är viktigt för oss att de tjänster som levereras håller högsta möjliga kvalitet. Den genomsnittliga tiden för en uppstart är mellan 2-5 veckor.

Vad behöver ni få löpande?

Vi designar, skriver texter, brainstormar och arbetar hårt för att få ditt företag att växa på sociala medier. Det vi behöver få löpande är bilder, videor, uppdateringar och information från din verksamhets vardag. Detta för att kunna skapa ett personligt och tilltalande content. Om du inte kan skicka material till oss kan vår fotograf komma ut till dig för att fota och filma.

Hur rapporteras resultaten?

Vi redovisar löpande utförda arbetsmoment och uppmätta resultat så att du hänger med i svängarna. Du får även en större månadsrapport i början av varje ny månad som vi gärna går igenom tillsammans med dig.

Varför ska mitt företag finnas på sociala medier?

I dagsläget lägger majoriteten av internetanvändare en stor mängd tid på att analysera ett företag online innan de köper en produkt eller kontaktar ett företag. Genom att vara aktiv på sociala medier och publicera relevant innehåll blir ditt företag mer aktivt, levande och du tryggar således potentiella kunder som funderar på att köpa din produkt eller begära en offert. Detta i sin tur boostar även resultaten av din betalda annonsering, och ger ditt företag en bättre ”online-identitet”.

Finns det några bindningstider?

Som kund till oss på Quality Media slipper du bindningstider och dolda avgifter. Du är kund så länge du är nöjd, helt enkelt.

Så hjälper vi dig komma igång

 • Strategi
  Vi analyserar din målgrupp, konkurrens samt aktuella målbild och tar fram en strategi för ditt företags marknadsföring i sociala medier.

 • Intern brainstorming
  Vårt team sätter sig sedan ned och låter kreativiteten flöda! Här tar vi fram idéer för content till ditt företag, optimerar dina företagsprofiler och strömlinjeformar hur ditt företags ser ut på sociala medier.

 • Skapande av innehåll
  Vi designar bilder, videos och skriver texter till varje inlägg. Detta förankras sedan med dig där inget publiceras utan godkännande, såklart.

 • Vi utvecklar och rapporterar – du får mer tid över
  Vi tar löpande fram nytt material, redovisar hur arbetet för sig och tar fram kreativa idéer för att fortsätta utveckla resultaten. Varje månad får du även en skräddarsydd månadsrapport där du kan se allt från antal nya följare och besök till din webbplats, till olika trender och kontots totala räckvidd.

 • Löpande insamling av material
  Du förser oss löpande med information, nyheter, bilder och videos från din verksamhets vardag. Detta för att vi ska kunna skapa ett personligt och tilltalande content för din marknadsföring i sociala medier.

Varför välja Quality?

Vi för öppna och transparenta dialoger med våra kunder

Du får ett schysst avtal utan bindningstider och dolda avgifter

+10 års erfarenhet av att hjälpa företag växa organiskt sociala medier

Över 70 kunder ger oss högsta möjliga betyg, det säger väl allt?

Annonsering på sociala medier

Prata med oss om din marknadsföring i sociala medier

Kundomdömen

Annonsering på Linkedin

LinkedIn

LinkedIn är världens största professionella nätverk på internet. Miljoner människor använder LinkedIn varje dag för att knyta kontakter, hitta jobb och utöka sitt affärsnätverk. Om du letar efter en möjlighet att utveckla din LinkedIn-strategi är du alltid välkommen att kontakta oss.

Fakta om LinkedIn

 • Mer än 50 miljoner företagare har listat sitt företag på LinkedIn
 • Över 772 miljoner användare över hela världen
 • Mer än 310 miljoner aktiva användare varje månad

Vill du ha ett prisförslag?

Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt behov så återkommer vi till dig.

Begär offert

Begär offert

Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.