Så går det till

Så går det till när du anlitar oss på QM

Vi arbetar tillsammans med dig för att uppnå dina mål och överträffa dina förväntningar, så att du får mer tid över till det du är bäst på – att utveckla din verksamhet.

Fem enkla steg för
att bli bättre online

Säg 👋🏻 till Quality

Du kontaktar oss, berättar mer om ditt företag och dina behov. Vi återkommer till dig för att boka in ett kostnadsfritt introduktionsmöte- eller samtal.

Kan vi stå till tjänst?

Vi tar ett möte eller samtal med dig (och/eller med annan medlem av ditt team) för att höra mer om projektet, förväntningarna och ser över möjligheterna kring ett potentiellt samarbete.

Intern genomgång

Vi fyller på kaffekopparna, sätter oss ned och går igenom hur samarbetet bör gestalta sig samt vilka tjänster som behövs för att skapa gynnsamma förutsättningar. Ett förslag tas sedan fram och skickas direkt till din mejl.

Kvalitet eller kvantitet?

Vi anordnar ett möte tillsammans med dig där vi går igenom det förslag som du har mottagit. Vi besvarar eventuella frågor och när du ger oss din bekräftelse, uttrycker du ditt ställningstagande för att prioritera kvalitet över kvantitet – en inställning som vi starkt delar.

It's go time!

Vi påbörjar nu processen med att skapa konton och content med mera, och den idé som vi gemensamt har skissat upp i våra tankar börjar ta form i verkligheten. Du kommer nu att få kontinuerliga uppdateringar om vårt arbete, de uppnådda resultaten och vid varje månadsskifte kommer vi att presentera en omfattande månadsrapport för dig.

konverteringsoptimering-cro

Vår vision

Quality Media etablerades för lite mer än fyra år sedan av två barndomsvänner med en klar vision – att skapa en säker och transparent plattform dit företagare kan vända sig för att få stöd med sin digitala marknadsföring. För oss är det av högsta vikt att bygga starka relationer med våra kunder genom hårt arbete och imponerande resultat. Vi strävar efter att bli det självklara valet för dem i flera år framöver så att de med entusiasm rekommenderar QM till sina affärskontakter. Nedan presenteras våra erhållna utmärkelser samt certifikat.

Let's talk!

Fyll i dina uppgifter och berätta mer om ditt företag, så återkommer vi till dig inom kort.

Begär offert
Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.