Nu kör vi!

Så går det till när du anlitar oss på QM

Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en digital strategi som hjälper dig nå och överträffa dina mål – så att vi i det långa loppet inte bara är din leverantör, utan också din vän och partner.

Vår uppstartsprocess

Vi utför en nulägesanalys

Vi börjar med att analysera hur du marknadsför ditt företag idag och går igenom dina målsättningar. Därefter tar vi fram en passande strategi för ditt företag och förankrar denna med dig.

Dags för ett uppstartsmöte

Vi tar ett uppstartsmöte med dig (och/eller annan medlem av ditt team) för att lära känna ditt företag på djupet, så att vi ska kunna representera det på bästa sätt.

Den tekniska setupen

Vi samlar in material, sätter upp de konton som kommer behövas för strategin och/eller begär access till dina redan existerande konton. Därefter strukturerar vi vardera konto för sig så att vi kan spåra allt som sker, redovisa det till dig på ett smidigt sätt och implementerar våra kampanjstrukturer.

Genomgång inför aktivering

Vi går igenom setupen med dig, besvarar eventuella frågor, utför korrigeringar vid behov och meddelar att vi är redo att köra igång enligt tidsplan. Detta kan ses som en ”extra-kontroll” där vi säkerställer att du är nöjd med allt som ska publiceras.

Nu kör vi igång! 🚀

Din nya digitala strategi aktiveras och vi påbörjar vårt löpande arbete. Du kommer nu att få regelbundna uppdateringar kring utförda arbetsmoment, resultat och en månadsrapport i början av varje ny månad som vi gärna går igenom med dig.

En kvalitativ resa

Vi har vuxit och lärt oss mycket sedan QM grundades för snart fyra år sedan, där vår passion för digital marknadsföring fortfarande växer för var dag som går. Vi har gått från att erbjuda enstaka tjänster till att förse företag med helhetslösningar inom digital marknadsföring, men än är vi inte färdiga. Vi har fortfarande samma drivkraft att fortsätta utveckla oss själva, så att vi kan ge våra kunder bästa möjliga service, support och resultat. Här kan du se våra utmärkelser samt kompetenser.

Let's talk!

Det finns en perfekt strategi för ditt företag, den behöver bara upptäckas och det är där vi kommer in i bilden. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för att se om vi är en perfect match.

Få ett prisförslag

Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.