Så går det till

Så går det till när du anlitar oss på QM

Vi arbetar tillsammans med dig för att uppnå dina mål och överträffa dina förväntningar, så att du får mer tid över till det du är bäst på – att utveckla din verksamhet.

Så går en uppstart till:

Intern briefing

Vi börjar med att gå igenom projektet internt och tar fram en plan samt struktur för samarbetet.

Uppstartsmöte

Vi tar ett möte med dig (och/eller med annan medlem av ditt team) för att lära känna ditt företag på djupet, så att vi ska kunna representera det på bästa sätt.

Den tekniska setupen

Vi sätter upp de konton som kommer behövas, strukturerar vardera konto för sig, designar annonser och implementerar våra kampanjstrukturer. I samband med detta sätter vi även upp system för rapportering.

"Quality check"

Vi sätter oss ned och går igenom setupen tillsammans med dig, visar kampanjernas utformning och säkerställer att du är nöjd med allt som ska publiceras.

It's go time!

Din nya digitala strategi aktiveras och vi påbörjar vårt löpande arbete. Du kommer nu att få regelbundna uppdateringar kring utförda arbetsmoment, uppmätta resultat och en månadsrapport i början av varje ny månad som vi gärna går igenom med dig.

konverteringsoptimering-cro

Vår vision

Quality Media grundades av två barndomsvänner för lite drygt fyra år sedan med en tydlig vision – att skapa en trygg och transparent plats dit företagare kan vända sig för att få hjälp med sin digitala marknadsföring. För oss är det viktigt att skapa fina relationer med våra kunder genom hårt arbete och starka resultat, så att man ska vilja fortsätta anlita oss i flera år framöver och med glädje rekommendera QM till sina företagsvänner. Här nedan kan du se våra utmärkelser samt kompetenser.

Let's talk!

Anser du att kvalitet alltid ska gå framför kvantitet? Då är vi rätt byrå för dig. Fyll i dina uppgifter och berätta mer om ditt företag, så återkommer vi till dig inom kort!

Begär offert

Begär offert

Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.