Nu kör vi!

Blogg

marknadsföring på sociala medier
15 juli 2022

Marknadsföring på sociala medier

Du som driver ett företag kan med hjälp av sociala plattformar såsom Facebook, Instagram, TikTok, YouTube och LinkedIn komma din målgrupp riktigt nära, lära känna deras behov och framförallt få fler nya kunder till din verksamhet.

Läs mer
quality-media-tillväxtbolag
15 juni 2022

Quality Media blev utsedda till Nordiskt Tillväxtbolag av UC!

För att ta del av utmärkelsen krävs bland annat, utöver en ökad tillväxt, att företaget visar på lönsamhet, har anställda och klarar av soliditetskraven från UC.

Läs mer
annonsering-facebook-instagram
10 maj 2022

En komplett guide för annonsering på Facebook och Instagram

Det kan vara svårt att komma igång med annonsering på Facebook och Instagram om du aldrig tidigare arbetat i Facebooks olika system. Vi har därför skapat denna guide för att hjälpa dig komma igång på bästa tänkbara sätt.

Läs mer
Var ska jag annonsera?
30 mars 2022

Var ska jag annonsera?

Detta är en återkommande fråga vi får från företagare inom alla möjliga branscher. I detta blogginlägg går vi igenom var du kan annonsera för att nå din målgrupp, oavsett om du driver ett företag inom B2B eller B2C.

Läs mer
Synas på Google
25 februari 2022

Hur gör man för att synas på Google?

För att synas på Google kan du arbeta med SEA (Search Engine Advertising), SEO (Search Engine Optimization), sammanfattat till SEM (Search Engine Marketing). I detta blogginlägg förklarar vi mer om vad dessa termer står för och vad du kan göra för att just ditt företag ska börja synas på Google.

Läs mer
Hur lyckas man med digital marknadsföring?
11 februari 2022

Hur lyckas man med digital marknadsföring?

Att finnas digitalt och att lyckas digitalt är två helt olika saker. Du måste synas, och för att synas behöver du visa din målgrupp att du finns. Men, hur gör man det på bästa sätt? Och vad krävs för en lyckad digital närvaro?

Läs mer