Så går det till

Webbplatser som konverterar

Vi bygger Webbplatser, landningssidor och e-handel som baserar sig på dina mål och behov.

Begär en kostnadsfri offert

Webbplats, landningssidor & butiker

För många företag är webbplatsen en av de viktigaste aspekterna av sin image, där ser man klart vad företaget förespråkar och vad man kan förvänta sig som kund. Där informerar man även om och marknadsför företagets produkter eller tjänster. Men en webbplats är så mycket mer än så. Det är ert ansikte utåt och ett kikfönster in i ert företag. En webbplats sänder också många signaler som kan väga starkare än ord.

Webbplatser: Vi är specialiserade inom WordPress och sköter flertalet webbplatser inhouse samt via trogna samarbetspartners.

Landningssidor: Vi kan bygga landningssidor för exempelvis Google Ads-annonsering som är snabba, AMP, mobilanpassade och framförallt konverteringsvänliga.

Webbutiker: Vi bygger webbutiker i WordPress (WooCommercer) och har även partners som är vassa på system som Shopify med flera.

Vi hjälper dig bygga en hemsida
Vi hjälper dig bygga en hemsida

Öka konverteringen med landningssidor

Att bygga landningssidor är en kraftfull strategi för att öka konverteringarna och optimera användarupplevelsen, speciellt via Google Ads-annonsering där relevansen är viktig för att få ett högt Quality Score. Genom att skapa dedikerade sidor som är skräddarsydda för specifika kampanjer eller erbjudanden kan du öka sannolikheten för att besökare genomför de åtgärder du vill att de ska ta.

För att lyckas med landningssidor är det viktigt att ha ett tydligt fokus. Varje landningssida bör centreras kring ett specifikt erbjudande eller syfte för att undvika att besökarna blir överväldigade eller förvirrade. Anpassa innehållet på landningssidan så att det harmonierar med källan som ledde besökaren dit. Kontinuitet i budskapet mellan källan och landningssidan är avgörande för att behålla besökarens intresse.

Här är några exempel på landningssidor vi byggt för olika ändamål:

Mobil slide för social media kampanj

Webbplats för att sälja luftvärmepumpar

Webbplats för att sälja begåvningstest

De olika tjänsterna

Här nedan listar vi olika tjänster samt hur de debiteras, för att ge dig en konkret uppfattning om vad som ingår för respektive tjänst.

Webbplatser

En webbplats byggs normalt i WordPress för en fast engångskostnad som förankrats på förhand. Sedan faktureras hosting, VIP-server, SEO och tilläggstjänster månadsvis, även detaljerad support.

Webbutiker

Din butik byggs i WooCommerce, alternativt Shopify eller annat system för en fast engångskostnad. Tilläggstjänster som tidigare nämnt, även detaljerad support och service, faktureras månadsvis.

Landningssidor

Vi bygger, hostar och optimerar landningssidorna till en lägre månadskostnad. Detta är ett mycket prisvärt alternativ för dig som önskar få till en kostnadseffektiv lösning för till exempel Google Ads-annonsering, om din nuvarande webbplats inte håller måttet.

Heltäckande garanti

Självfallet ingår en garanti på erhållna tjänster. Den heltäckande garantin täcker tekniska fel, intrång (hackerattacker) och även självförvållade fel. Här ingår också fri återställning från våra backuper som vi tar löpande.

FAQ

Bygger ni även webbutiker?

Ja, vi kan hjälpa dig med att ta fram din nya webbutik utefter dina specifika önskemål samt mål.

Vi har ingen logotyp eller grafisk profil, kan ni ordna det?

Absolut! Hos oss ingår alltid grafisk design av hemsidan och vi ger mer än gärna förslag på hur er hemsida kan se ut utifrån era värderingar, målgrupp och känsla som ni vill uppnå. Våra grafiska formgivare kan ta fram alltifrån logotyp, grafisk profil och en grafisk manual som alla på företaget kan följa.

Kan jag redigera hemsidan själv?

Javisst! I samråd med er skapar vi gränssnitt i WordPress med fördefinierade fält så att ni enkelt kan ändra, lägga till och ta bort just det innehåll som ni önskar. På så sätt kan lägga allt ert fokus på att välja typsnitt, färger och layout, resten sköter vi åt er. Det enda ni behöver göra är att lägga till text och bild så ser vi till att det hamnar på rätt ställe och får rätt styling automatiskt. Perfekt om man tycker att det är viktigt att hålla en röd tråd genomgående på hemsidan.

Hur lång tid tar det?

Beroende på projektets omfattning så varierar leveranstiden. Räkna med att det kan ta mellan 4-8 veckor från start till mål.

Hur mycket kostar en webbplats/webbutik?

Eftersom att det är många faktorer som styr så är det svårt för oss att slänga ut en siffra på förhand. För att kunna ge dig den allra bästa lösningen så vill vi lära känna dig och analysera ditt behov – därefter återkommer vi med ett skräddarsytt prisförslag.

Dags för en ny webbplats eller webbutik?

Kundomdömen

Baspaketet innehåller det viktigaste för att komma igång

 • Skräddarsydd e-handel

  Att skapa en e-handel från en färdig mall är begränsande och låser snabbt in kunden i ett hörn. Vi skräddarsyr er nya webbshop för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt och uppfyller de krav ni har.

 • Hantera produkter och ordrar

  Med WooCommerce kan du enkelt själv hantera dina produkter och kundordrar. Lägg till produkter, ändra priser, ladda upp bilder, kolla ordrar, gör återköp och mycket mer via ett enkelt gränssnitt direkt på webbplatsen.

 • Få tydliga rapporter och följ hur det går med försäljningen

  WooCommerce erbjuder en mängd olika rapporter som hjälper dig att hålla kolla på försäljningen. Ta till exexmpel reda på vilka produkter som går bra och exponera dem bättre, eller bli notifierad på lagersaldona så att du alltid är steget före.

 • Responsiv design

  E-handel via mobilen har gått om shopping via datorn. Idag förväntar sig kunden att det ska gå fort och enkelt att beställa och man gör det gärna med enheten man har med sig överallt. Vi ser till så att dina kunder får en förstklassig upplevelse oavsett vilken enhet man shoppar med.

 • Blixtsnabba laddningstider håller kunden engagerad

  Statistik visar att när en webbplats upplevs seg så lämnar kunden. Eftersom vi producerar allt från grunden har vi full kontroll på all kod och kan därför nästan helt eliminera laddningstiderna. Prova själv genom att klicka dig runt på vår egen hemsida så förstår du skillnaden.

 • Byggd enligt rådande SEO-standard

  Få dina produkter listad i de populäraste sökmotorerna. Det enda du behöver göra är att lägga upp dem i e-handeln. Med oss kan du vara säker på att er webbshop är byggd enligt rådande SEO-standard.

Skräddarsydd webbshop som säljer

Ni har fantastiska produkter eller tjänster som ni vill sälja. Vi har e-handelsplattformen där funktion, användarupplevelse och design går hand i hand för att ge er bästa möjliga förutsättningar att göra detta på.

Vi hjälper dig bygga en webbshop

Vill du ha ett prisförslag?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig för kostnadsfri rådgivning.

Begär offert
Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.