Så går det till

Kvalitativa strategier för Google Ads

Annonsera på Google och nå kunder som söker efter det du erbjuder. Vi hjälper företag i alla storlekar – stora som små – att lyckas med Google Ads.

Begär en kostnadsfri offert

Vi är Google Partner

Quality Media är en certifierad Google Ads-byrå med över ett decenniums erfarenhet av att leverera starka resultat via Google Ads. Hos oss skräddarsys din Google annonsering för att överträffa dina mål samt förväntningar.

Vad är Google Ads?

Google Ads, tidigare känt som Google AdWords, är det mest använda annonsverktyget på nätet och har hjälpt miljontals företag runt om i världen att synas på webbplatser och appar där Google placerar annonser, såsom Google Sök, YouTube och Shopping. När du annonserar med Google Ads betalar du enbart när någon faktiskt klickar på dina annonser, vilket ger dig en bättre avkastning på din investering.

Genom att välja relevanta sökord kan du se till att dina annonser visas för personer som aktivt söker efter den typ av produkt eller tjänst som du erbjuder, vilket gör att du når ut till en kvalificerad målgrupp som redan är intresserad.

Välkommen till Quality Media

Skapa tillväxt med datadriven annonsering på Google

Det smarta med Google Ads-annonsering är att du endast betalar när någon faktiskt klickar på din annons. Detta betalningssystem, kallat cost-per-click (CPC), gör att företag som ditt inte slösar pengar på annonser som bara visas utan att generera trafik. Det ger en mer kostnadseffektiv marknadsföring, eftersom du bara betalar för potentiella kunder som faktiskt visar intresse genom att klicka på annonsen och besöka din webbplats eller landningssida.

Våra specialister kan hjälpa dig med följande, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

 • Bygga varumärke
 • Generera kvalificerade leads
 • Öka försäljning & ROI
 • Resultatuppföljning
 • Analys av data

FAQ

Har ni några bindningstider?

Nej, hos oss slipper du bindningstider, uppsägningstider och dolda avgifter. Du är kund så länge du är nöjd.

Vad kostar det att anlita en Google Ads-byrå?

Detta beror på flertalet faktorer som byråns prissättningsmodell, annonskontots storlek, belopp som spenderas per månad på annonsering och antalet tjänster.

Vissa byråer tar betalt i procent baserat på kontots totala utgifter medan andra erbjuder sina tjänster till fasta månadskostnader.

Vi på Quality Media tar alltid ett fast arvode för Google Ads-annonsering som skräddarsys baserat på hur vi bäst kan nå dina mål. Vill du ha ett prisförslag är du välkommen att kontakta oss.

Behöver min webbplats optimeras?

För att få bästa möjliga effekt via Google Ads är webbplatsens utseende och funktionalitet viktig för att tilltala dina potentiella kunder. Vi börjar därför med att analysera din webbplats och kommer med förslag på passande åtgärder som bör vidtas. I flertalet fall bygger vi även landningssidor med anpassad URL för att bemöta dina potentiella kunders sökfrågor på bästa sätt.

Hur kan jag följa upp resultaten?

Du får löpande uppdateringar och redovisningar av resultat samt arbetsmoment. Vi kan också bygga en skräddarsydd dashboard som ger dig en total överblick av alla resultat vi skapar med Google Ads. Du kan enkelt besöka dashboarden via din dator eller telefon, 24/7, för att se allt från klick, exponeringar, CTR, konverteringar, spenderade kostnader och viktiga mätvärden. I början av varje ny månad får du även en månadsrapport med viktig data som uppmätts.

Arbetar ni med e-handlare?

Svar ja, vi har lång erfarenhet av att hjälpa e-handlare att öka sin försäljning med Google Ads-annonsering. Våra specialister är vana vid att sätta upp Google Merchant Center-konton, produktflöden och att optimera kampanjer som Google Shopping och Performance Max.

För många onlinehandlare utgör Google Shopping den dominerande och mest lönsamma kanalen för marknadsföring. Forskning visar att hela 25% av e-handlares försäljning genereras via Google Shopping.

5 starka skäl att välja
kvalitet före kvantitet

 • 10+ års erfarenhet

  Våra Google Ads-specialister har över ett decenniums erfarenhet av att leverera starka resultat via Google Ads.

 • Anpassade strategier

  Vår approach till Google annonsering är inte baserad på att en standardiserad lösning passar alla. Istället arbetar vi nära dig för att fullt ut förstå dina behov och önskemål, och skräddarsyr sedan en strategi som är exakt anpassad till ditt företag och målsättningar.

 • Certifierad Google Ads-byrå

  Som Google Partners har vi investerat miljontals kronor i Google Ads-annonsering, vilket har resulterat i en djupgående förståelse för hur systemet fungerar och hur det bäst bör optimeras för att skapa lönsamhet för dig.

 • Erfarna PPC-specialister

  Våra annonseringsspecialister besitter omfattande erfarenhet av att hantera alla typer av kampanjer i Google Ads som Sök, Display, YouTube, Shopping, Performance Max och Discovery, även annonsering via Meta och LinkedIn.

 • Bred branschkännedom

  Under åren som gått har vi hjälpt olika tjänsteföretag och e-handlare att växa med hjälp av Google Ads, och kan med stor säkerhet hjälpa dig.

Anton hjälper dig marknadsföra dig genom Google Ads

Vad kostar Google Ads-annonsering?

Studier visar att den genomsnittliga kostnaden per klick (CPC) på Google Ads varierar mellan 4-9 SEK. Emellertid är det viktigt att notera att denna kostnad kan variera avsevärt beroende på olika faktorer som bransch, konkurrensnivå för sökorden och målgruppsinriktning.

För olika branscher kan CPC-variansen vara betydande. Till exempel har branscher med hög konkurrens och eftertraktade sökord, som finansiella tjänster och försäkringar, oftast högre CPC eftersom fler företag konkurrerar om samma relevanta sökord. Å andra sidan kan branscher med mindre konkurrens eller mer nischade produkter och tjänster ha lägre CPC.

Detta kan du läsa mer om i vårt blogginlägg.

Varför anlita en Google Ads-byrå för din annonsering?

Med en dåligt optimerad Google annonsering får ditt företag betala mer för trafiken, annonserna får mindre synlighet och genererar låg försäljning. Med hjälp av en byrå kan du istället vända denna negativa trend och få mer trafik till en billigare kostnad, större synlighet, högre avkastning och tillgång till unika strategier. Detta banar sedan väg för en framtid där du successivt kan skala din annonsering för att fortsätta öka din tillväxt.

Alltid hos oss

 • Fast månadskostnad
 • Du äger annonskontot
 • Certifierad Google Ads-specialist
 • Inga bindningstider eller dolda avgifter
 • Tydlig månadsrapportering
Lönsam Google annonsering.

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Vi hjälper dig.

Kundomdömen

Väx med Google Ads.

Rent 08 – Städfirma i Stockholm

Vi har hjälpt en av Sveriges största städfirmor med att få fler nya kunder med Google Ads. Detta genom sökords- och displayannonsering.

Leads: +450%

Team Putte – Körsång

Putte Nelsson behövde byta från en större marknadsföringsbyrå där valet landade på Quality Media. Efter sju månader var båda parter mycket nöjda med samarbetet samt resultaten.

Nya körmedlemmar: +36,44%

Trosa Möbler – E-handel

Trosa Möbler har varit kund sedan september 2022. Vi har lyckats öka försäljningen markant genom Performance Max.

ROAS: 1250% första månaden

Säkerhetsgruppen – B2B

Vi har nått och överträffat Säkerhetsgruppens mål genom sökords- och displayannonsering, där fokuset har varit att driva in B2B-leads (företag och BRF).

Leads +370%

Fördelar med Google Ads

 • Du får relevant trafik till din webbplats

 • Annonseringen är mätbar och skalbar

 • Google Ads passar såväl tjänsteföretag som e-handlare

 • Du betalar endast när någon klickar på dina annonser

 • Google Ads kan påbörja samt slutföra den digitala kundresan från besök till kontakt/köp

Så jobbar vi med sökordsannonsering

1) Vi börjar med att utföra en sökordsanalys. En sökordsanalys identifierar lönsam trafik. Vi analyserar relevanta sökord, konkurrens, trafikflöden och utesluter irrelevant trafik.

2) Nästa steg är att formge din kampanjstruktur och annonseringsförutsättningar i Google Ads. Strukturen styr din optimering och kopplar sökord, annonser och sidor.

3) Utifrån sökordsanalys och kampanjstruktur skapar vi annonser som lockar rätt användare och attraherar potentiella kunder till din webbplats, inte bara besökare. Annonserna uppdateras i samband med våra löpande optimeringar.

4) Vi optimerar sedan din Google Ads-annonsering löpande (rensar negativa sökord, nya annonser, budstrategier, A/B-testning, landningssidor, dataanlys).

5) Du får löpande uppdateringar kring resultat, utvecklingsmöjligheter, vad nästa steg bör vara och en tydlig månadsrapport i början av varje ny månad.

Lita på +70 nöjda kunder.

”Har arbetat med Quality Media som för SEM och SoMe i knappt ett år, och vi kan inte annat än gratulera oss själva för valet av leverantör. Tydlig kommunikation, bra inställning och framför allt – kraftigt ökad ROI på våra digitala marknadsföringsinvesteringar.”

-Johan Ranstam, SquidFactor

 

”Stora löften om kvalite och engagemang och så har det varit från första stund, rekommenderar hela teamet med Jimmy i spetsen för alla som vill skapa tillväxt via digitala kanaler, riktiga stjärnor ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️”

-Henrik, BVTLER

Vill du ha ett prisförslag?

Och börja lyckas med Google Ads-annonsering? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig för att diskutera möjligheterna.

 

Begär offert
Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.