Så går det till

Google Ads-byrå (SEM) - För en lönsam Google annonsering

Annonsera på Google och nå kunder som söker efter det du erbjuder. Vi hjälper företag i alla storlekar – stora som små – att växa och lyckas med sin Google annonsering.

Begär en kostnadsfri offert

QM är Google Partner

Quality Media är en certifierad Google Ads-byrå med över 10 års erfarenhet av Google Ads. Vi hjälper allt från städfirmor och B2B-företag, till E-handlare med att nå sina mål genom Google annonsering.

Vad är Google Ads?

Google Ads, tidigare känt som Google AdWords, är världens största annonsverktyg som hjälper miljontals företag visa annonser på webbplatser och appar där Google placerar annonser (t ex Google Sök, YouTube och Shopping). När du annonserar med Google Ads kan du välja vilka sökord dina annonser ska synas för, ditt företag kan synas allra högst upp på Google när potentiella kunder söker efter det du erbjuder och du betalar enbart när någon faktiskt klickar på dina annonser. Detta gör Google Ads till en ideal plattform för dig som vill bygga varumärke, hitta fler nya kunder och öka din försäljning.

Välkommen till Quality Media

Skapa tillväxt med datadriven annonsering på Google

Oavsett mål du önskar nå har vi strategierna för att göra verklig skillnad, så att du kan dra nytta av alla de fantastiska möjligheter Google Ads erbjuder. Vi använder inkommande data till din fördel, och hjälper dig förstå varje siffras unika betydelse.

FAQ

Har ni några bindningstider?

Nej, som kund till oss slipper du bindningstider och dolda avgifter.

Varför anlita en Google Ads-byrå?

Minsta lilla fel i ditt annonskonto kan kosta dig mycket i slutändan. Genom att anlita en Google Ads-byrå säkerställer du att din annonsering får rätt förutsättningar till att skapa lönsamhet, så att du kan få ditt företag att växa.

Behöver min webbplats optimeras?

För att få bästa möjliga effekt via Google Ads är webbplatsens utseende och funktionalitet viktig för att tilltala dina potentiella kunder. Vi börjar därför med att analysera din webbplats och kommer med förslag på passande åtgärder som bör vidtas.

Hur kan jag följa upp resultaten?

Vi redovisar löpande utförda arbetsmoment och uppmätta resultat så att du ska hänga med i svängarna. Du får även en större månadsrapport i början av varje ny månad.

Varför välja Quality?

Vi låter våra kunder sköta snacket åt oss. Välkommen att läsa vad över 65 nöjda kunder säger om att anlita oss på Google / Reco 🤝

Google annonsering med QM
-Så går en uppstart till

 • En grundlig analys

  Vi börjar med att analysera hur ditt företag bör annonsera via Google Ads baserat på din webbplats, konkurrens samt målbild.

 • Uppsättning av konton

  Vi sätter upp de konton som kommer behövas för din Google annonsering, eller begär access till redan existerande konton.

 • Konto- & kampanjstruktur

  Vi strukturerar vardera konto för sig så att vi kan spåra allt som sker via annonseringen, redovisa det till dig på ett smidigt sätt och implementerar vår kampanjstruktur.

 • Google annonseringen aktiveras

  Vi aktiverar annonseringen och påbörjar det löpande arbetet med att nå och överträffa dina mål!

 • Löpande optimering & rapportering

  Vi optimerar och rapporterar löpande kring utförda arbetsmoment samt resultat – du tar hand om dina nya leads och kunder.

Anton hjälper dig marknadsföra dig genom Google Ads

Vad kostar Google annonsering?

Studier visar att det genomsnittliga klicket på Google annonser kostar mellan 4-9 SEK. Detta skiljer sig åt beroende på vilken bransch du verkar inom, hur hög konkurrensen är om sökorden samt kampanjens syfte.

När du annonserar på Google betalar du endast för när någon klickar på din annons. Denna kostnad redovisas som CPC och står för cost-per-click. Detta betyder att när någon söker efter din produkt eller tjänst på Google och ser din annons men inte klickar på den, så betalar du inte heller någonting. Fiffigt, eller hur?

Detta kan du läsa mer om i vårt blogginlägg.

Google Ads-byrå med din lönsamhet i fokus

Våra kunder är våra främsta ambassadörer och anledningen till att vi får arbeta med det vi brinner för. Därför ser vi till att förse dem med bästa tänkbara service, support och resultat, så att de självmant ska vilja fortsätta anlita oss. Läs deras ärliga omdömen på Google eller Reco.

Lönsam Google annonsering.

Prata med oss om din annonsering på Google

Kundomdömen

Några företag vi hjälpt lyckas med sin Google annonsering:

Rent 08 – Städfirma i Stockholm

Vi har hjälpt en av Sveriges största städfirmor med att få fler nya kunder med Google Ads. Detta genom sökords- och displayannonsering.

Antal leads: +450%

ROAS: 11 SEK

Team Putte – Körsång

Putte Nelsson behövde byta från en större marknadsföringsbyrå där valet landade på Quality Media. Efter sju månader var båda parter mycket nöjda med samarbetet samt resultaten.

Antal nya körmedlemmar: +36,44%

ROAS: 8 SEK

Trosa Möbler – E-handel

Trosa Möbler har varit kund sedan september 2022. Vi har lyckats öka försäljningen markant genom Performance Max och sökordsannonsering.

ROAS: 8,5 SEK

Säkerhetsgruppen – B2B

Vi har nått och överträffat Säkerhetsgruppens mål genom sökords- och displayannonsering, där fokuset har varit att driva in B2B-leads (företag och BRF).

ROAS: 12,50 SEK

Starka fördelar med Google Ads:

 • Du driver relevant trafik till din webbplats

 • Annonseringen är mätbar och skalbar

 • Google Ads passar såväl tjänsteföretag som E-handlare

 • Du betalar endast när någon klickar på dina annonser

 • Google Ads kan påbörja samt slutföra den digitala kundresan från besök till köp/kontakt

Vi är specialiserade inom alla kampanjtyper

Sök, Display, Discovery, Shopping, Performance Max och YouTube. Du förser oss med ditt mål – vi bygger en kampanjstruktur för att nå och överträffa just det.

+10 års erfarenhet

Vi har studerat, utvecklat strategier och hjälpt företag växa med Google Ads i mer än 10 år, och kommer att göra det i minst 10 år till.

Börja lyckas med din annonsering på Google

Hos oss på QM får du en erfaren Google Ads-specialist som tar väl hand om dig och din annonsering – från start till mål. Kontakta oss idag för att ta reda på varför över 65 nöjda kunder valt att ge oss högsta möjliga betyg.

Alltid hos QM

 • Du äger annonskontot
 • Alltid en fast månadskostnad
 • Certifierad Google Ads-specialist
 • Inga bindningstider eller dolda avgifter
 • Tydlig rapportering

Let's talk!

Vi är stolta över vårt goda rykte och vet att det är resultatet av vårt arbete som ger oss våra intäkter. Vill du ha ett prisförslag på Google Ads? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

 

Begär offert

Det är kostnadsfritt och inte bindande att be om en offert från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.